El Bàsquet Manresa ha presentat aquesta tarda un acord de col·laboració amb un centre d'especialistes de salut de la capital de Bages i, durant l'acte, Román Montañez s'ha referit al futur del club i de la lliga Endesa: "Entenc que el canvi que s'està intentant donar a la lliga és bo per la competició perquè els equips que pugen esportivament tenen tot el seu dret a pujar".

El capità del conjunt manresà admet que els jugadors estan pendents de les decisions que prengui l'ACB: "Si et dic que no, estaria mentint". Però afegeix que encara hi ha massa incògnites: "No se sap massa cap on aniran les coses i aquesta manca d'informació és difícil d'assumir".

Montañez detalla que hi ha dubtes perquè no se sap "què passarà l'any que ve amb el cànon, si faran el pas els equips que pugin de la LEB o si ho faran els que baixen, si se'ls convidarà. No tenir aquesta informació pel club també és complicat".

"Espero que tot surti de la millor manera possible", continua explicant l'escorta santjoanenc, "però entenc que el canvi que s'està intentant donar a la lliga és bo per la competició perquè els equips que pugen esportivament tenen tot el seu dret a pujar. Veurem què passa. Esperem que es resolgui el més aviat possible per saber on és el club".

Respecte al seu futur personal, Montañez de 38 anys, admet que "a mi em queda menys que als altres components de la plantilla. Intento viure l'ara, entrenar bé, competir i ajudar en el que puc. No crec que m'afecti. Quan prengui la decisió, la prendré, sigui ara, d'aquí un mes o un any".