Durant el 2014, més d'un centenar de nens i nenes del Berguedà van rebre algun tipus d'assistència alimentària de Creu Roja, Es van distribuir 792 paquets de bolquers a 88 infants. I es van lliurar kits de suport alimentari a 10 nens de 0 a 6 mesos i a 78 més d'entre 6 i 18 mesos. Els kits per a nadons contenen llet d'iniciació, cereals sense gluten i potets de fruit,a i els que es distribueixen als nens i nenes de fins a 3 anys inclouen també llet de continuació, galetes i potets de carn, peix i verdures. En total, aquestes ajudes van costar 31.591 euros.

Creu Roja del Berguedà ha fet públiques aquestes dades avui al seu nou local a la pla d'Europa de Berga durant la presentació del vuitè estudi de l'Observatori de la Vulnerabilitat que enguany està dedicat a analitzar l'accés de la infància a l'alimentació saludable d'acord amb 1.000 enquestes a usuaris dels serveis d'aquesta ONG a Catalunya el 2014.

A l'acte hi han intervingut Montse Pont, presidenta de la Creu Roja del Berguedà; Enric Morist, coordinador de l'entitat a Catalunya; Queralt Escobet, la coordinadora de Creu Roja a la comarca. Ha tancat l'acte el president en funcions del Consell Comarcal del Berguedà, Sergi Roca.