L'ascensor de Gironella estarà aturat fins que no funcioni adequadament

L'alcalde no el tornarà a posar en servei fins que els instal·ladors no garanteixin que anirà bé

12.10.2015 | 07:11
Una agent local de Gironella tanca la porta de l´ascensor que roman fora de servei des del 25 de setembre, a la porta de la plaça de la Vila, ahir

L'ascensor que uneix la part nova amb el barri vell de Gironella s'ha convertit en un maldecap per als gestors de l'equip de govern de CiU. Des de la seva posada en servei, el 21 d'agost, coincidint amb la celebració de la festa major, ha tingut mil i un problemes. Tan sovintejat ha estat el mal funcionament des d'aleshores que l'executiu ha decidit tancar-lo al públic per evitar ensurts i fins que l'empresa instal·ladora de l'aparell, Inelsa Zener, no garanteixi que funcionarà sense més incidències, segons ha explicat a Regió7 David Font, alcalde de la vila.
Justament avui és previst que tècnics de l'empresa que ha instal·lat l'aparell elevador siguin a Gironella. Es reuniran amb el batlle i els equips tècnics municipals. Font ha estat clar: "no tornarem a posar en marxa l'ascensor si no ens garanteixen que funcionarà bé al cent per cent". El batlle ha dit que "ningú sap exactament" per què aquest ascensor està funcionant malament de manera tan repetida. Ha aventurat que el problema podria tenir relació amb la condensació de la humitat als cables elèctrics que es troben sota els totxos i el vidre de la carcassa.
Des que es va tancar l'ascensor el 25 de setembre, se li ha canviat un mòdul informàtic. L'alcalde de Gironella ha explicat que s'han trobat que l'aparell no obeïa les ordres de posar-se en marxa o tancar i obrir les portes, o si en feia cas executava les operacions molt lentament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema