Arriba la 26a edició del concurs de Garrofes, Memorial Maria Domènech, a Gironella

Es repartiran més de 500 euros en vals de compra per gastar als comerços del municipi

11.11.2015 | 11:14

Enguany, a diferència de les anteriors edicions, es repartiran més de 500 euros en vals de compra per gastar als comerços del municipi amb la idea d´incentivar el comerrç de proximitat

S´acosta la Fira de la Puríssima i amb això, el concurs de garrofes que ja arriba a la seva 26a edició. Un certamen que està obert a totes les edats i que es divideix en tres categories: La categoria A fins a 12 anys, la categoria B de 13 a 17 anys i la C, a partir de 18 anys.

Tothom qui ho vulgui podrà presentar les garrofes, seguint les bases que podeu consultar aquí, fins el proper divendres, 27 de novembre, a les 14h a l´Ajuntament de Gironella.

Els guanyadors del concurs de garrofes es donaran a conèixer el 8 de desembre de 2015, a les 18:30h, a la Biblioteca de Gironella, i hauran de pujar a llegir les seves obres

El contingut de les diferents composicions ha de contenir, majoritàriament, esdeveniments ocorreguts a Gironella, però també se´n poden tractar d´altres que es consideri oportuns.

La millor garrofa presentada serà guardonada amb el Premi extraordinari "Maria Domènech" dotat amb 150 euros; els tres primers de la categoria A rebran un lot de llibres; la categoria B rebran 60, 45 i 30 euros, respectivament de primera a tercera posició; i la categoria C, 100, 75 i 50 euros, seguint un ordre de classificació descendent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema