El Teatre Municipal de Berga acollirà aquest diumenge la presentació pública del calendari solidari del Taller Coloma. El centre especial de treball d'Avià edita la cinquena edició d'aquesta publicació que enguany està dedicada a Queralt. Per primer cop, enlloc de personatges mediàtics, les imatges de cada mes estan protagonitzades per membres entitats i col·lectius del Berguedà, que acompanyen als usuaris del taller. Se n'han editat 1.850 edicions que es vendran al preu de 6 euros. Una part anirà destinada a la comissió de Queralt2016 per a l'organització dels actes de commemoració del Centenari de la Coronació de Queralt, l'any vinent.

Les fotografies han estat realitzades pels membres de l'Agrupació Fotogràfica Tallers d'Arts i Oficis de Berga, el disseny és d'Ermínia Altarriba i la impressió ha anat a càrrec d'Impremta Bonet.

L'acte de presentació serà diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Municipal de Berga i comptarà amb la presència d'usuaris del taller i membres de les entitats participants.