El Consell Comarcal del Berguedà ha signat amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya un conveni d'acord a través del qual tots els ciutadans del Berguedà i també els estudiants escolaritzats a la comarca, vinguin d'on vinguin, tindran descomptes especials en els abonaments de temporada de l'estació d'esquí de La Molina.

El conveni, que és el mateix que comarques com la Cerdanya ja disposen pels seus habitants, marca uns criteris d'empadronament mínim entre altres per gaudir dels descomptes però ofereixen un gran avantatge de preus vers les condicions actuals i fins i tot, en alguns casos, millora les que els clubs esportius poden tenir amb l'estació. Per això des del Consell Comarcal es valora com a molt positiva aquesta entesa perquè alhora podrà garantir que els clubs esportius no hagin d'anar a estacions d'esquí més llunyanes per disposar de preus competitius, i alhora també pot permetre facilitar més ciutadans a l'accés a l'esquí amb condicions més econòmicament favorables. A l'espera de veure com acaba la intenció i el projecte a Rasos de Peguera i alhora també pendents de com evoluciona el PDU La Molina-Masella impulsat per la Generalitat de Catalunya, aquest acord satisfà l'ens comarcal.

A partir de ja, qualsevol ciutadà ha de poder accedir a aquests descomptes. Tan sols cal complir els requisits que s´estableixen a continuació i portar tota la documentació a les oficines de l´estació de La Molina i alhora tramitar el forfait de temporada.

CONDICIONS PER ACCEDIR ALS BENEFICIS DEL CONVENI:

- Estar empadronats des de fa 4 anys o més en qualsevol ajuntament de la comarca

- Estar escolaritzats a l´escola de la comarca (visquin on visquin)

PREUS ESTABLERTS PER CONVENI:

Adult (26 a 64 anys) - 410,00€

Junior (17 a 25 anys) - 320,00€

Infant (7 a 16 anys) - 112,00€

½ temporada infant i júnior (vàlid a partir 11/01/17) -70,00€

1 adult + 1 menor - 410,00€

1 adult + 1 infant/junior - 450,00€

1 adult + 2 infants/junior - 500,00€

2 adults + 1 infant/junior - 850,00€

DOCUMENTACIÓ A APORTAR:

- Formulari de sol·licitud

- Fotografia del titular

- DNI del titular

- Certificat històric d´empadronament o certificat d´escolaritat