El maquillatge d'una àvia revoluciona Internet

'Glam Ma', que és com es coneix a l'octogenària, ha demostrat que el maquillatge no és només per a les joves

13.05.2016 | 07:53
El maquillatge d'una àvia revoluciona Internet

El 'Contouring' fa molt que ha deixat de ser exclusiva de les actrius, cantants i models famoses. Gràcies a les YouTubers i blocaires de moda, aquesta tècnica de maquillatge que juga amb l'efecte d'emprar diferents tons i brillantors per obtenir un acabat perfecte s'ha convertit en un reclam per a joves -i no tan joves- de tot el món.

'Glam Ma', que és com es coneix a l'àvia de 80 anys que està revolucionant Internet i xarxes socials aquests dies i és un clar exemple que el maquillatge no és només per a les dones joves.
El seu nom és Lavia, viu en una residència d'ancians, i el seu llançament a la fama d'Instagram i Facebook és gràcies a la feina de la seva maquilladora Tea Flego, que va decidir fer públic un canvi d'imatge.

A l'àvia Livia li encanten les brillantors, les bases, les ombres i els labials a la cara i amb l'excusa de complir ni més ni menys que 80 anys, la seva néta Tea va decidir regalar-li un look d'allò més galmuros.

Les seves fotografies a Instagram són tot un èxit viral i és que el treball és tan impressionant que és impossible passar-ho per alt.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema