El desplegament de la recepta electrònica a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran ja és del 90,9%, un percentatge que ha incrementat el 5%, segons les xifres oficials actualitzades al final de l'exercici 2013. La raó d'aquest augment és la implantació durant l'any passat de l'ús de la recepta electrònica també a les línies d'atenció sociosanitària i de salut mental, les quals s'han afegit a les de l'atenció primària i hospitalària.

El percentatge d'implantació de la recepta electrònica en l'àmbit de l'atenció primària és més elevat, del 92,7%, mentre que en l'atenció hospitalària encara s'utilitza tan sols en el 74,2 dels casos. Desglossat per demarcacions, a l'Equip d'Atenció Primària de la Cerdanya hi ha una implantació superior al 96%, mentre que a les EAP Aran i Alt Urgell Sud és de més del 95%. Les EAP de la Pobla de Segur i la Seu d'Urgell són les dues en què hi ha menys implantació, tot i que és de més del 89%.

Pel que fa a l'atenció especialitzada, a l'Hospital de Puigcerdà hi ha una implantació de la recepta electrònica del 86%, mentre que a l'Hospital Comarcal del Pallars de Tremp la implantació és del 78%, a l'Espitau Val d'Aran és del 71% i a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell arriba al 29%. En l'àmbit de la xarxa de salut mental, als CSMA del Pallars la implantació de la recepta electrònica és del 94% i a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell és del 90%.