El grup municipal del PSC, sota la plataforma Compromís per la Seu, vol que el Parador de Turisme de la ciutat torni a obrir durant tot l'any. Amb aquest objectiu, el líder del grup, Òscar Ordeig, presentarà una moció en el pròxim ple municipal a fi que tots els grups polítics prenguin una posició.

El grup municipal de Compromís per la Seu creu que "el Parador de la Seu representa una infraestructura turística important dins de la nostra població, així com per donar a conèixer el Pirineu; l'oferta hotelera de qualitat i el seu paper en la dinamització i desenvolupament econòmic i turístic de la zona resulta de vital importància per al progrés del nostre territori".

El grup de l'oposició ha recordat que "l'any 2012 es va formalitzar un expedient de regulació d'ocupació (ERO), obligant al tancament del parador de la nostra ciutat durant 40 dies, la qual cosa també va comportar una pèrdua de drets laborals dels treballadors de l'empresa". Ara, en canvi, la situació ha experimentat una millora gràcies a l'augment de pernoctacions, segons han remarcat des de Compromís per la Seu, per la qual cosa no queda justificat el tancament temporal. Davant d'aquesta situació, l'oposició presentarà al govern local de CiU una moció que demani a l'Ajuntament suport institucional al Parador perquè la direcció general de Paradors n'autoritzi l'obertura permanent.