L'Espai Ermengol de la Seu tancat avui el cicle de la Ruta del Formatge 2015 amb una visita guiada a la Formatgeria la Reula. La ruta començarà a les deu del matí a l'Espai Ermengol amb una explicació de la història del territori a través del formatge. Posteriorment es projectarà un vídeo de la història i el procés de producció de la Cooperativa Cadí i es podran degustar productes amb Denominació d'Origen Protegida (DOP), formatges i mantega de l'Alt Urgell i la Cerdanya, segons han explicat des del mateix Espai Ermengol. Després d'aquesta primera part de l'activitat, els participants es traslladaran amb els seus vehicles particulars fins a la finca La Reula per visitar-ne la formatgeria artesana, situada al terme municipal d'Organyà, al costat dels Hostalets de Tost. La Ruta del Formatge 2015, que es va iniciar el mes de maig, ha consistit en la visita de sis formatgeries artesanes de l'Alt Urgell. Cada mes se n'ha visitat una "amb l'objectiu de donar a conèixer aquest producte agroalimentari del nostre territori i els seus productors, per tal de donar-li el valor que es mereix", segons els responsables de l'activitat. Per participar-hi cal fer-ne la inscripció prèvia.