La Ruta de les Formatgeries de l'Alt Urgell celebra demà una sessió especial dedicada a la Cooperativa Cadí, que aquest any celebra el centenari. La jornada s'iniciarà a les deu del matí amb una visita guiada a l'exposició "Temps de Cadí, 100 anys de cooperativa", que ha quedat instal·lada al mateix Espai Ermengol. L'historiador local i autor d'un llibre sobre la cooperativa, Carles Gascón, serà l'encarregat de conduir la visita, la qual inclourà la visualització del vídeo dedicat a les famílies ramaderes de Cadí que ha produït Qucut i una degustació del nou formatge elaborat per la Cooperativa Cadí Neu per commemorar, precisament, aquest centenari. Posterioment, els participants es desplaçaran amb vehicles propis a la granja Cal Gol d'Aravell, on el veterinari de la cooperativa Toni Torrent explicarà el funcionament de l'explotació ramadera. Per participar-hi cal apuntar-se prèviament a les mateixes oficines de l'Espai Ermengol o de Turisme la Seu. La sortida de demà s'emmarca en Les Rutes Guiades a la Seu d'Urgell i comarca.