L'Ajuntament de Puigcerdà sotmetrà a exposició pública d'aquí a una setmana el projecte de remodelació de la totalitat del carrer del Cadí. Les obres, previstes en el darrer Pla de Millora de la Qualitat Urbana de Puigcerdà, consistiran a transformar el carrer en una via d'un sol nivell, tal com ja s'ha fet els últims anys en altres espais del centre de la vila.

Segons l'alcalde cerdà, Albert Piñeira, la part del carrer per als vianants serà de llambordes, mentre que la part destinada a la circulació de vehicles es farà amb aglomerat asfàltic. Una peça de granit separarà els dos espais. "L'objectiu de les obres és millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda", va explicar ahir a aquest diari Piñeira.

A part fer obres a la superfície del carrer, les remodelacions també afectaran el subsòl. "Volem aprofitar aquesta ocasió per fer una intervenció a la xarxa d'aigua i al clavegueram", va apuntar Piñeira.

Les obres, que començaran aproximadament d'aquí a un mes i mig, tenen un cost de 130.000 euros, 71.000 dels quals els posarà l'Ajuntament de Puigcerdà. La resta provenen d'una ajuda de la Diputació de Girona.