La Seu treu una barrera vegetal d'un parc per integrar-lo més als carrers

31.07.2016 | 07:38
El parc de la Boixadera obert a la trama urbana de la Seu

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha decidit retirar una barrera vegetal que hi havia en un dels límits del parc de la Boixadera a fi i efecte d'integrar aquest espai d'oci a la trama urbana, perquè considerava que, amb la vegetació existent, quedava aïllat. L'actuació ha permès obrir noves vies de pas entre els carrers i la zona enjardinada, que ha convertit en un espai molt més visible i accessible per als veïns de la zona i de la ciutat. El parc ofereix també una zona de jocs infantils que el fan molt atractiu per al passeig de les famílies. L'acció l'ha portat a terme el consistori a través de la brigada municipal de Parcs i Jardins. El parc està situat a la nova zona d'expansió de la Valira, on també hi ha el parc i l'institut del mateix nom.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema