Prop de 40 establiments comercials van posar els seus taulells al carrer de la Seu d'Urgell per exposar les seves novetats de la temporada primavera-estiu i van oferir la roba amb promocions diverses. Aquesta acció de botigues al car-rer estava estretament relacionada amb el fet que ahir era festiu a Andorra, i el comerç va voler aprofitar aquesta circumstància.

Es tracta de la primera edició de la botiga al carrer. El que en altres poblacions és aprofitar el darrer festiu de la temporada de rebaixes per poder reduir els estocs fins a la mínima expressió, a la seu era un gran aparador de les novetats de la temporada.

Aquesta nova acció de dinamització comercial, organitzada per la UBSU-La Seu Comercial, es va concentra al llarg i ample del car-rer Major, on unes 40 botigues mostren les novetats de la temporada primavera-estiu, i alhora ofereixen promocions diverses.

Els visitants hi van poder comprar articles de tot tipus com roba, sabates, complements, joguines, objectes de regal i decoració, productes agroalimentaris... majoritàriament de la comarca.