La Seu d'Urgell

La Seu proposa descobrir cada estació amb un passeig sensitiu

La Seu ha ideat una nova proposta per acostar els veïns a l'entorn natural. Així, l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat ha presentat un nou cicle que engloba quatre itineraris-taller amb l'objectiu «que els seus participants visquin la natura amb sensitivitat cada estació de l'any», segons han

La Seu renova els plans de gestió de les situacions d'emergència

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha adjudicat l'actualització dels plans de protecció civil i la redacció dels plans d'autoprotecció del municipi davant riscos per posar-los al dia i millorar la gestió de possibles emergències a la ciutat. Segons fonts del consistori, l'equip de govern

Les comarques de Lleida van rebre durant el 2016 el 8% més de turistes

El turisme de les comarques de Lleida creix. El balanç provisional del 2016 de l'Institut Nacional d'Estadística de l'estat espanyol ha evidenciat que les comarques de la demarcació han rebut el 8% més de visitants que l'any anterior i que aquest va ser el millor exercici dels últims set anys.

Més Notícies de La Seu d'Urgell

texto-alt

Tens una notícia?

Col·labora amb el nostre portal explicant-nos allò que passa al teu municipi. Envia'ns històries, notíces i fets... a través del següent enllaç.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades al nostre web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, dels teus amics... fent clic aquí.

A prop teu: consulta les notícies d'altres municipis

Enllaços recomanats: Premis cinema