Bàsquet/Lliga Femenina

Un Cadí ja salvat perd contra un rival que s'hi jugava més (78-65)

L'Hozono Global Jairis domina el partit amb claredat i es classifica de manera matemàtica per als play-offs

Intent de cistella de Campisano en el partit jugat a Alcantarilla

Intent de cistella de Campisano en el partit jugat a Alcantarilla / CB Jairis

Redacció. La Seu d'Urgell

El Cadí la Seu, que ja es va salvar de manera matemàtica en l'anterior jornada, ha caigut derrota en la penúltima data de la lliga a la pista d'un Hozono Global Jairis que es jugava la possibilitat de ser als play-offs. El conjunt murcià, per tant, tenia més incentius i ha assolit el seu objectiu en vèncer per 78-65 un duel que ha dominat en tot moment.

De tota manera, les jugadores de Fabián Téllez han començat millor el duel i els punts de Brown i de Remenarova els han donat un avantatge de quatre punts (16-20) al final d'un primer quart en què han arribat a tenir set punts de renda (9-16).

Però una gran reacció local, sobretot ofensiva, ha propiciat que el conjunt d'Alcantarilla hagi anotat 27 punts en el segon parcial, ofegués l'atac urgellenc i anés al descans onze punts per davant. Les murcianes en van arribar a tenir divuit en el tercer parcial, sense que el Cadí pogués aturar l'aportació ofensiva d'Aislinn Konig. Els punts de Júlia Soler i i Leigha Brown han possibilitat un marcador final més comprimit. El Cadí tancarà la lliga dissabte vinent, a casa contra el València.