La primera proposta organitzada conjuntament pel Kursaal, El Galliner i l'Espai Gastronòmic del Kursaal arriba amb Tasta el Pati, una iniciativa que pretén casar gastronomia i propostes culturals per oferir-les al pati del Kursaal.

La posada de llarg d'aquesta iniciativa tindrà lloc divendres vinent, dia 30 de juny, a les 9 del vespre, amb un sopar acompanyat pel jazz que hi posarà la formació manresana Poinciana Quartet, formada per Jordi Camp (baix), Xevi Camp (bateria), David Martell (piano) i Elisabet Soler (cantant). Pel que fa al sopar, estarà maridat amb cervesa i vins dels Bages. Inclourà una amanida de contrastos i textures, acompanyada de cervesa Inèdit Damm, carpaccio de vedella i albergínia blanca maridada amb Abadal Picapoll, Dau tebi de tonyina teriyaki amb Merlot Collbaix i, de postres, caprici de xocolata amb coulis de fruits del bosc, acompanyat de Moscatell Artium. Tasta el Pati té el patrocini de Damm, Abadal, Artium, Collbaix i el Rebost del Bages. Les entrades per assistir-hi es poden comprar a les taquilles i per telèfon (93 8723636). El preu és de 28 euros (25 euros amb Carnet Galliner). En cas de pluja, l'activitat es traslladarà a la sala petita.