La Sala Gran del Teatre Kursaal acollirà una nova funció de l´espectacle ´Pels Pèls´ el dissabte 21 de novembre a les 18h. El bon ritme de venda d´entrades, que gairebé ja s´han exhaurit per les sessions del dissabte 21 a les 21:00h i diumenge 22 a les 18h, ha propiciat que es pogués programar una tercera sessió per dissabte a les 18.00h. Les entrades per aquesta tercera funció es poden comprar a les taquilles i per internet ( HYPERLINK "http://www.kursaal.cat" www.kursaal.cat ) a partir d´avui a les 18h de la tarda.

´Pels Pèls´ és una combinació de comèida, thriller i reality show, que gira al voltant d´un assaassinat, comès en una perruqueria. És l´espectacle de teatre (no musical) amb més continuïtat al món després de ´La Ratonera´, d´Agatha Crhristie. 61 produccions internacionals avalen l´èxit d´aquesta comèdia, que porta més de 30 anys triomfant a escenaris d´arreu del món. A Catalunya ja s´han pogut veure dos muntatges professionals de ´Pels pèls´, dirigits per Pere Planella (1987) i Abel Folk (2006), que ja van passar per Manresa.

L´espectacle s´ha adaptat completament al 2015, amb nombroses referències a l´actualitat. L´espectador haurà de prendre part activa de l´espectalce, ajudant als mossos d´esquadra d´incògnit a desvetllar qui és l´assassí. El nou muntatge compta amb un repartiment coral que inclou alguns dels actors més reconeguts de la comèdia catalana, com Mercè Comes, Pep Sais, Pep Planas, Jofre Borràs, Àlex Casanovas i Beth Rodergas.