La feina del compositor de bandes sonores pot ser desagraïda. Solen tenir poc temps, pressupost ajustat i a vegades fan la feina sota pressió, barallant-se amb el director i el productor. La seva música a vegades acaba sortint escurçada o de teló de fons llunyà. Per això, i per fer justícia, existeix "Llums, càmera... música!", un espectacle on, per una nit, la banda sonora passa a ser protagonista. Com la de dissabte al teatre Kursaal de Manresa.

A dalt de l'escenari hi havia una vintena de músics entre violins, violes, violoncels, contrabaix i pianista. Era la jove i hiperactiva orquestra Camerata Bacasis, fundada el 2011 a partir d'un grup d'alumnes del Conservatori municipal de música de Manresa.

Entremig dels músics, el compositor de totes les bandes sonores que van interpretar, el manresà Miquel Coll, que també hi va tocar el tres cubano, flauta travessera, flauta pifre i l'harmònica.

Coll ha signat ja una trentena de bandes sonores, sobretot per a curts i migmetratges, però des d'aquest any també un llargmetratge, Anabel, d'Antonio Trashorras. És també la parella artística del cineasta manresà David Victori, amb qui van treballar junts amb Zero, treball nominat als premis Gaudí 2016.