La pianista Nora Bosch amb "L'edat d'or del piano català" obrirà, demà, el sisè Cicle de Concerts de Professors i Exalumnes, "Una hora de música al Conservatori", que organitza el Conservatori de Música de Manresa. Seran nou concerts, de febrer a juny, i tots els recitals es faran a l'Auditori del centre (c/ Ignasi Balcells, 12-14), i seran d'entrada lliure i gratuïta. Tots els concerts, exceptuant el del Cor Lerània, començaran a les 6 de la tarda,

El Trio Guillemí (Pep Pérez, piano; Alfred Cots, violí; i Mariona Tuset, violoncel) reprendran el cicle el dijous 3 de març amb Trios de Brahms; continuarà, el dilluns 7 de març, Trombó Baix i Tuba, amb Kiko Palacios i Juan B. Domènech, i Tot'sols. Ja, a l'abril, el dimecres 13, el trio format per Benjamí Santacana, piano; Ariadna Padró, violí, i Amat Santacana, violoncel, oferirà un programa de Música de compositors catalans. Passaran el relleu al pianista Pep Pérez, que interpretarà un programa titulat Beethoven, últimes sonates, el dijous 28 d'abril.

El Cor Lerània serà el protagonista del primer concert del mes de maig, el dissabte 14. Sota la direcció de Jordi Noguera, la formació aproparà al públic Valsos de Brahms. Aquest concert, de manera excepcional, començarà a les 6 de la tarda. El 31 de maig, el cicle continuarà amb un nou concert de piano, aquesta vegada a càrrec de Vanesa Santanach que oferirà el recital Un recorregut per la història del piano. Finalment, "Una hora de música al Conservatori" es tancarà el dimarts 14 de juny, també amb un concert de piano, amb obres de Granados i Schumann, a càrrec de Katia Michel.