Seguint el model iniciat ja fa dos anys, l'Escola Municipal de Teatre d'Igualada, La Tarima, celebrarà la seva marató de teatre en una doble sessió, que tindrà lloc els dissabtes 11 i 18 de juny. L'Enfila't a La Tarima, que arriba a la desena edició, tindrà lloc al Teatre Municipal l'Ateneu, i l'entrada tindrà un preu simbòlic de 2 euros. La iniciativa permetrà, un cop més, que els infants, joves i adults que cursen actualment classes d'interpretació al centre presentin davant del públic els espectacles que han assajat durant el curs, i mostrin, així, la formació rebuda.

La marató de teatre arrencarà aquest dissabte a les 12 del migdia amb l'espectacle La nostra Ventafocs, que donarà pas en acabar a Big Brother Z. A partir de les 4 de la tarda es podrà veure Quan el Sol es pon i Es suspèn la funció. A les 8 del vespre, els alumnes representaran Això era un parc i Sentits.

El dissabte següent, a les 12 del migdia, els espectadors podran presenciar El rei maleta i El temps s'atura. A partir de les 4 hi haurà l'oportunitat de veure Alícia al país de les meravelles, El castell del terror i La revolta dels animals. Per acabar, a les 8 es representaran Escenes amb tracte i Non solum... o sí.