El grup tarragoní Bandarra Street Orkestra s'ha unit al cartell del Concert de Nadal que organitza anualment AMPANS i que enguany es farà el proper 17 de desembre a la Sala Gran del teatre Kursaal. La formació tarragonina, formada per una vintena de músics, oferirà al concert la seva personal proposta a base d'instruments de vent i percussió, i un show potent a toc de batucada.

La banda compartirà escenari amb Paula Valls, osonenca de només 17 anys i que ha posat veu a la cançó de l'espot publicitari d'enguany de la Marató de TV3, i les veus "a capella" dels bagencs White Heaven, seduiran el públic a ritme de gospel, pop, swing i bossa-nova.

El toc emotiu el posarà el cor de veus de l'escola Jeroni de Moragas d'AMPANS, dirigit per dues voluntàries de l'entitat. Les veus dels infants i joves d'AMPANS captivarà el cor del públic amb el seu treball, i protagonitzarà un dels moments més tendres, sens dubte, de la nit.

El concert de Nadal d'AMPANS, que compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa" i la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, va destinat al programa de beques per famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual. L'any passat, un total de 342 famílies es van beneficiar d'aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques, i amb accions com el Concert de Nadal. AMPANS va destinar prop de 90.000 euros a beques per les persones usuàries durant l'any passat.

Les entrades pel Concert de Nadal d'AMPANS, al preu de 15€ anticipades, ja estan a la venda al Kursaal. A través del següent enllaç.