Demà, divendres 21 d´abril a les 18h, es posen a la venda a taquilles i per internet (www.kursaal.cat) les entrades per als espectacles de la Festa Major de Manresa d´enguany programats pel Galliner dins de la programació del Kursaal. Per una banda, obrirà la setmana d´activitats la 7a Gala de Circ, el dijous 24 d´agost a les 21h, organitzada com és habitual per LaCrica, tot un clàssic, i amb més de mitja dotzena d´artistes i companyies de circ.

Per altra banda, la Sala Gran acollirà en dues sessions el dissabte i diumenge, 26 i 27 d´agost (21h i 18h), la comèdia revelació de la temporada ´Sota teràpia´, dirigida per Daniel Veronese i protagonitzada per Francesc Ferrer, Marina Gatell, Cristina Plazas, Miquel Sitjar, Andrés Herrera i Meritxell Huertas. I el dilluns, 28 d´agost a les 18h, el Kursaal acollirà el concert ´De Mocedades a El Consorcio - Las canciones de tu vida´ a càrrec de la formació El Consorcio, integrada pels germans Amaya, Estíbaliz i Iñaki Uranga juntament amb Carlos Zubiaga. La popular formació, que va representar a Espanya al concurs d´Eurovisió el 1973 amb ´Éres Tu´ quan encara era Mocedades, oferirà un repàs dels seus clàssics com ´Tómame o déjame´, ´El vendedor´, ´Secretaria´, ´Desde que tú te has ido´, ´Amor de hombre´ o ´Dónde estás corazón´ entre d´altres.

Les entrades per veure la 7a Gala de Circ valen 10 euros. Les entrades per la comèida ´Sota teràpia´ tenen un preu de 25€ (20€ amb Carnet Galliner, Majors de 65 anys i Menors de 25 anys) i les del concert d´El Consorcio tenen un preu únic de 28€. Les entrades es poden comprar a taquilles per internet a www.kursaal.cat, a partir de demà divendres a les 18h.