L'actuació del grup Blaumut va cloure dissabte el festival musical Anòlia. En aquesta ocasió, tots els concerts han estat d'entrada gratuïta i s'ha estrenat un nou espai, el pati del Museu de la Pell d'Igualada.

El passat 8 de juliol, coincidint amb el final de l'European Balloon Festival, Los Manolos van obrir al nou Parc Central la programació d'enguany amb els seus clàssics de la rumba. I posteriorment, entre els dies 18 i 22, el barri del Rec ha acollit el gruix de concerts, que novament han aplegat talents locals, com La Séptima Trastada, Black Kiss Superstar o Roc Puig, amb grups d'altres indrets com Blaumut, Gertrudis, La Iaia, Hora de Joglar o els valencians Zoo. A més, divendres passat, en el marc del Liceu a la Fresca, al parc de l'Estació Vella es va poder seguir en directe la interpretació d'"Il Trovatore", que es retransmetia a 165 poblacions des del teatre barceloní.

L'Anòlia és una iniciativa del departament de Promoció Cultural de l'Ajuntament d'Igualada i ha comptat novament amb el patrocini d'Estrella Damm i el suport del grup Enderrock en la direcció artística.