El Mag Lari torna avui al Teatre Kursaal per protagonitzar dues funcions de l'espectacle Dolce Vita, que codirigeix el manresà David Pintó. La proposta s'inclou en el cicle d'espectacles per a la gent gran -els majors de 65 anys només paguen 6 euros-, que compta amb el suport de l'Obra Social la Caixa.

Dolce Vita manté les característiques dels anteriors espectacles del popular il·lusionista: xou, humor i màgia. En aquesta ocasió, el protagonisme el prenen els jocs de mans, amb una ambientació que remet a la Itàlia que va plasmar Federico Fellini en la pel·lícula La dolce vita i, també, a la coneguda cançó de Ryan Paris.

Fent gala de la seva vis còmica habitual, Lari repassa els tòpics més simpàtics que s'atribueixen a la cultura i la societat italianes. De manera desenfadada, aplica una mirada humorística als llocs comuns del país transalpí, alhora que tributa un homenatge al país. La música, el vestuari i la luminotècnia arrodoneixen el conjunt d'un espectacle amb el qual el Mag Lari actua de nou en un escenari, la sala gran del teatre Kursaal, on ja ha actuat moltes altres vegades.