La pàgina web www.stikets.com ha guanyat el premi d'Ecommretail a la millor botiga en línia en la categoria de disseny i usabilitat. The Stikets Company és una empresa de Collbató que es dedica a la creació d'etiquetes personalitzades per marcar qualsevol producte: des de xumets fins a iPods.

Per la seva banda, l'Ecommretail és un saló professional de comerç electrònic que la setmana passada es va celebrar a la ciutat de Barcelona i és una de les fires de referència per al sector del comerç en línia de l'estat.

Darrere del projecte empresarial hi ha dues mares emprenedores, Stephanie Marko, que també és la gerent de la companyia, i Maria José Rivas, que van fer realitat el projecte quan buscaven una forma millor i que fes més fàcil i econòmic controlar les pertinences de les seves famílies. La pàgina web va debutar a la xarxa l'octubre del 2010 i comercialitza productes creats per les mateixes impulsores de l'empresa.

Després de l'èxit d'aquests primers mesos, l'empresa ja està treballant en un segon projecte que veurà la llum les properes setmanes. Es tracta d'una web per a la comercialització de làmines per decorar objectes d'ús habitual com ordinadors portàtils, videoconsoles, carpetes o tauletes. "Volem que tothom s'atreveixi a posar disseny a les seves coses. Serà com posar-los una segona pell que els distingeixi", diuen les emprenedores.