El líder del PSOE, Pedro Sán-chez, va acusar ahir el president del Govern, Mariano Rajoy, d'"intentar instrumentalitzar des d'un punt de vista partidista" la crisi de Grècia.

Sánchez va llençar aquesta acusació contra Rajoy en declaracions als periodistes abans de participar en un acte amb motiu del desè aniversari de la llei que va permetre els matrimonis homosexuals i que ha servit d'homenatge a qui va ser dirigent socialista Pedro Zerolo, mort recentment. El secretari general del PSOE va fer una crida a la responsabilitat de Rajoy i va considerar que el que no pot fer és dir que Espanya no s'encomanarà de la crisi grega i, alhora, tractar d'usar de manera partidista la situació.

"Flac favor està fent el president del govern a tots els espanyols intentant equiparar el drama que s'està vivint a Grècia amb la situació política i econòmica d'Espanya perquè no té res a veure una cosa amb l'altra", va afegir. Sánchez va subratllar que el que desitja el PSOE és una solució justa, ràpida i que doni estabilitat, i ha assegurat que el seu partit no farà desqualificacions ni a les institucions europees ni al govern grec.