CaixaBank és reconegut de nou com el millor banc d´Espanya

L'entitat, presidida per Isidre Fainé, rep per tercer cop el prestigiós guardó que atorga la revista britànica especialitzada Euromoney

10.07.2015 | 00:00

CaixaBank va ser escollit ahir a la nit el millor banc d'Espanya per la publicació britànica Euromoney. Aquesta és la tercera vegada que CaixaBank aconsegueix aquest reconeixement, després de guanyar aquest premi els anys 2012 i 2013. Segons la publicació, el guardó s'ha atorgat en reconeixement al lideratge de CaixaBank al mercat espanyol, la seva "prudent" gestió financera i la seva estratègia de creixement "rendible gràcies a la capacitat tecnològica i d'innovació".
El premi es va lliurar anit en una gala celebrada a Londres, amb representants de les principals entitats financeres de tot el món. Euromoney Magazine va destacar el paper de CaixaBank en la consolidació del mercat espanyol a través de les integracions. L'última operació va ser la compra del negoci de banca minorista, gestió de patrimonis i banca corporativa de Barclays a Espanya, que s'ha dut a terme durant el primer semestre d'aquest any. La publicació britànica també va reconèixer la solvència del banc, que se situa entre els 10 millors de l'Eurozona, amb un CET del 12,1% el març del 2015. CaixaBank té actualment 14 milions de clients (600.000 més que el desembre de l'any passat), 5.400 oficines, i uns actius de 356.000 milions d'euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Els beneficis que generi la venda de l'ampolla aniran destinats a l'ajuda als refugiats

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

El secretari general del sindicat renuncia a exercir un tercer mandat i tornarà a l'ensenyament

Decathlon Manresa celebra 15 anys

Decathlon Manresa celebra 15 anys

La botiga d´esports es va inaugurar el 26 d'octubre de 2001

Enllaços recomanats: Premis cinema