Seat invertirà 3.300 milions a la planta de Martorell en quatre anys

09.09.2015 | 00:00
Rajoy amb el president de Seat, Jürgen Stackmann

La companyia automobilística Seat destinarà 3.300 milions d'euros a la seva planta de Martorell en el període 2015-2019 per millorar equips, instal·lacions i impulsar la R+D, dels quals una gran part aniran a parar al desenvolupament de quatre nous models que la marca llançarà en els dos pròxims anys.
El president de Seat, Jürgen Stackmann, i el vicepresident mundial de compres del Grup Volkswagen, Francisco Javier García Sanz, van explicar aquests plans al president del Govern, Mariano Rajoy, durant la primera visita que aquest va fer ahir a la fàbrica de la companyia, filial de Volkswagen. Aquests 3.300 milions d'euros suposen el 80 % de la inversió total de 4.200 milions que el Grup Volkswagen va anunciar el maig passat que destinaria a les seves plantes de Martorell i Navarra en el període 2015-219.
D'altra banda, els sindicats del comitè de Seat (UGT, CCOO i CGT) van denunciar "la utilització política" de la inversió a Seat per part del govern del PP "robant el mèrit d'aquest fet al conjunt dels treballadors" de l'empresa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema