La contractació laboral per les rebaixes creixerà el 16% amb relació a l'any passat

29.12.2015 | 07:46

La contractació laboral per atendre la campanya de rebaixes que començarà el 7 de gener generarà a Catalunya uns 10.400 contractes laborals, cosa que suposa un creixement del 15,7% amb relació a la contractació que es va registrar l'any passat, segons un estudi elaborat per l'empresa de recursos humans Randstad.
L'estudi subratlla que, amb aquest nombre de contractes, Catalunya serà la comunitat autònoma espanyola que liderarà la contractació laboral per cobrir aquesta temporada comercial. La intensitat de la contractació en el sector del comerç impulsarà també la contractació en el transport i la logística, la perfumeria i la cosmètica i la indústria tèxtil, entre els sectors més actius.
L'estudi destaca que les noves tendències en el sector del consum, amb un important ascens del comerç electrònic, estan provocant una profunda transformació en el perfil de la demanda de professionals per part de les empreses del sector.
El fort increment de la contractació laboral és fruit de les bones previsions que es van apuntar per part d'aquesta mateixa empresa per la campanya de Nadal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema