Ampans ha signat un acord per formar part com a soci col·laborador de L'estoc, una cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre fundada el 2011, com a taller de fabricació de mobles i botiga i ubicada al 22@ del Poblenou de Barcelona.

L'estoc, que basa el seu negoci en la producció i venda de mobles de disseny propi elaborats amb materials de reciclatge i de mobles en desús, va néixer amb la voluntat de dignificar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment hi treballen 8 persones, però amb l'entrada d'Ampans a la cooperativa es podrà portar a terme un Pla de Creixement que permetrà doblar el nombre de treballadors abans d'acabar l'any i créixer fins als 25 al 2017, segons expliquen fonts de l'entitat manresana.

El pla de creixement també preveu l'obertura d'un centre productiu i R+D a Barcelona per desenvolupar el premuntatge de peces i la preparació i homologació dels productes i serveis, i la rèplica del model a d'altres territoris fora de Catalunya. L'estoc ofereix equipament comercial a mida, i es dirigeix sobretot a grans empreses, botigues i restaurants, tot i que mantindrà la venda directa a clients particulars, especialment en espais de showrooms.

Des de la seva fundació, aquesta empresa, que fabrica mobles bàsicament a partir de palets, bobines i portes de fusta, ha estat elegida pels programes de suport a l'emprenedoria Social de la Generalitat de Catalunya, la Fundació La Caixa i Momentum Project.