Sant Vicenç programa una Setmana de l'Emprenedoria

Del 23 al 27 de maig, a l'espai Impuls SVC, es podran escoltar xerrades a càrrec de consultors i experts en finances i màrqueting

13.05.2016 | 07:53

Sant Vicenç de Castellet programa aquest mes de maig la primera edició de la Setmana de l'Emprenedoria, adreçada al teixit empresarial i als joves emprenedors del municipi. SVC Emprèn se celebrarà del 23 al 27 de maig al nou Espai Impuls SVC amb una oferta variada de ponències que tractaran diferents qüestions sobre el dia a dia de l'empresa (vendes, finances, màrqueting, comunicació i internacionalització, entre d'altres).
Els ponents seran els consultors Marc Fernández, Jaume Ferrer i Daniel Zapata, l'analista financer Jaume de Pedro, la directora de banca Ester Rubio, l'assessora d'empreses Marta Albet i l'expert en màrqueting Alfons Rodríguez.
Les inscripcions són gratuïtes, però és imprescindible confirmar l'assistència a través del correu electrònic promocioeconomica@svc.cat o bé al telèfon 93 222 71 30, segons avança l'organització. La Setmana de l'Emprenedoria és organitzada des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del poble.
El programa s'iniciarà dilluns 23, a 1/4 de 6 de la tarda, amb l'obertura de la setmana a càrrec del regidor de Promoció Econòmica del municipi, Dani Mauriz. A partir de 2/4 de 6, intervindrà Marc Fernández, amb "L'ABC del pla d'empresa: convertint la nostra idea en un projecte". Jaume de Pedro parlarà més tard sobre "L'emprenedor davant els reptes del mercat". La jornada de dimarts començarà a 2/4 de 6 de la tarda, amb la xerrada "I si exporto? Les claus per sortir a vendre a altres països", a càrrec de Jaume Ferrer. Esther Rubio parlarà posteriorment sobre "Instruments de finançament alternatiu bancari: del crowdfunding a l'invoice trading".
Marc Fernández inaugurà la sessió de dimecres, a les 2 de la tarda, amb "Com puc atreure més clients al meu punt de venda?". "Branding: la nostra marca expressa el valor del nostre producte/servei?", a càrrec de Daniel Zapata, serà el títol de la intervenció següent, a les 6 de la tarda. Dijous, es podrà escoltar "Elevator Pitch: aprèn a defensar el teu projecte davant d'un inversor", de Marta Albet, a partir de 2/4 de 6 de la tarda. La seguirà "Màrqueting digital i xarxes socials: els nous reptes per al meu projecte", amb Alfons Rodríguez. Divendres, hi haurà una sessió de networking, a partir de les 7. L'alcalde, Joan Torres, clourà la Setmana a les 9 del vespre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Què passarà quan s´acabi la ´guardiola´ de les pensions?
Què passarà quan s´acabi la ´guardiola´ de les pensions?

Què passarà quan s´acabi la ´guardiola´ de les pensions?

Ocupació ha anunciat que al desembre necessitarà 8.700 milions d'euros més i al gener, 1.000

Tecnical i SMC apropen a Manresa la nova indústria 4.0

Tecnical i SMC apropen a Manresa la nova indústria 4.0

Un centenar de persones d´una cinquantena d´empreses de la Catalunya central assisteixen a una...

Manresa serà una de les ciutats pilot en un projecte europeu de gestió de residus

Manresa serà una de les ciutats pilot en un projecte europeu de gestió de residus

El CTM coordina a Catalunya un pla subvencionat per la UE que aplega 24 municipis europeus

La pensió és l´únic ingrés que tenen 7 de cada 10 jubilats a Espanya

La pensió és l´únic ingrés que tenen 7 de cada 10 jubilats a Espanya

La despesa mitjana mensual dels pensionistes espanyols se situa en 953 euros

Enllaços recomanats: Premis cinema