El Celler Cooperatiu d'Artés ha organitzat una visita a les seves instal·lacions aquest dissabte a les 11 del matí, dins del actes programats en la presentació del segell Terra de Profit, un partenariat que han iniciat mengemBages, Ecopallareta, TornaTerra i el propi Celler Cooperatiu d'Artés per promoure la venda de productes locals i de temporada "amb criteris de sostenibilitat, millora de l'economia local i preservació del paisatge del territori", segons expliquen els seus promotors.

La visita, que tindrà un cost de 19 euros, començarà a les 11 del matí i inclou una ruta pel celler, que té màquines antigues que fan entendre l'evolució que ha patit l'elaboració de vi i de cava al llarg dels anys. També hi haurà un tast de vins d'elaboració pròpia i inclou un lot Terra de Profit on hi ha productes d'horta de TornaTerra, de la granja Ecopallareta i del propi Celler. Les inscripcions per participar en aquesta visita es poden fer a través del mail terradeprofit@gmail.com

La propera acció de Terra de Profit tindrà lloc el dia 22 i consistirà en la presentació d'una Carta de Maridatge a càrrec de Diego Alias, a We Love Cooking.