Ahir va obrir portes a Vic la tercera botiga de bicicletes del bagenc Grup 365, en el que suposa un pas més en el creixement de l'empresa, des de l'establiment inicial Triskel 365 de Manresa i l'obertura, el 2015, de The Cyclery, a Sant Fruitós de Bages. El grup aterra a Vic amb el nom d'Osona 365.

L'empresa pretén, amb el seu nou establiment osonenc, "donar el servei que ens reclamen els més de 500 clients que ja tenim a la comarca d'Osona", segons explica el seu gerent, Joan Vila.

El nou espai de Vic, d'una superfície de 150 metres quadrats, tindrà del servei de taller així com la representació de marques de primer nivell com són ara BH, Merckx, Cipollini, Assos, Castelli i POC, entre altres.

Grup 365 tenia fins ara una plantilla fixa de set persones, que amb la nova obertura es veurà incrementada amb un vuitè empleat.

L'empresa assegura trobar-se "en ple procés de creixement i reconeixement", gràcies a una estratègia de "diversificació dels productes i serveis per adaptar-se a les noves sol·licituds que mana el mercat". Actualment, el seu catàleg inclou més de 350 models elèctrics de les principals marques, fet que els situa, afirma l'empresa, "entre un dels principals especialistes del subsector elèctric". Marc Garriga, responsable de botigues i soci de l'empresa, assegura que "volem donar resposta a l'elevada demanda que hi ha actualment, per això incrementarem els estocs d'aquestes bicicletes per garantir la demanda".

L'empresa pretén reduir la seva participació en esdeveniments. Marc Riba, responsable d'aquesta àrea de Grup 365 i soci de l'empresa, afirma que seran "més selectius en benefici de la qualitat del servei", de manera que s'assocïi el grup "a un model de qualitat en què no volem deixar de banda la solidaritat, el territori i la legalitat".