Quant als guardons, Bo de Debò va ser distingida amb el premi Empresa més innovadora 2016; La Grana va ser reconeguda amb el premi Empresa amb més Responsabilitat Social i Empresarial 2016; mentre que Sempre Abril es va endur el premi Empresa amb millors pràctiques en la internacionalització.

Per la seva banda, Ferreteria Pous, Forn l'Espiga i Dolceria Bach van ser els comerços i serveis amb una antiguitat de 50 anys reconeguts. Finalment, el premi a l'activitat comercial/de serveis més innovadora es va entregar a l'Acadèmia Punt i Coma.

L'acte, celebrat a Cal Soler, va tenir la participació del consultor i professor Emilio Duró, que va pronunciar la conferència «No vale rendirse». La intervenció de Duró va ser llargament aplaudida per un auditori que va omplir la sala per seguir les explicacions d'un dels consultors referents a tot l'Estat.

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet va organitzar la trobada, que es du a terme amb la voluntat d'afavorir també els contactes entre el teixit empresarial i social del municipi.