El Centre de Formació Pràctica de Manresa ofereix, fins al proper mes de juny, una trentena de cursos adreçats a professionals, aturats o en actiu del sector industrial de la comarca.

La proposta formativa del CFP per a aquest semestre, que ja es va iniciar amb diferents propostes de formació ocupacional per a persones a l'atur, acaba de completar-se amb els cursos de formació d'oferta, gratuïts per a professionals en actiu, i de demanda, una formació especialitzada.

Aquesta formació inclou propostes tant per a professionals de l'àmbit tècnic com per a directius d'empreses industrials. En l'àmbit tècnic, destaca la incorporació del nou centre de mecanitzat de 5 eixos Haas que el CFP va adquirir el mes de setembre passat i que permet oferir formació en tècniques avaçades de fabricació mecànica. En l'àmbit directiu, enguany el CFP tornarà a oferir el Programa Líders, una proposta per professionalitzar i potenciar el lideratge dels encarregats de producció.

Els primers cursos s'iniciaran aquest mes de febrer i les inscripcions ja són obertes. Per a més informació es pot consultar el web www.cfp.cat.