Pimec Joves Catalunya Central ha celebrat la seva primera trobada de l'any amb un tast de vins de l'Om-Cafè Restaurant, a la qual van assistir una vintena de joves empresaris, emprenedors i directius. L'objectiu d'aquest tipus d'activitats és incrementar la xarxa de contactes professionals entre el teixit empresarial local.

Sergi Macià, president de PIMEC Joves Catalunya Central, destaca que «el format de trobades entre joves empresaris va ser un èxit l'any passat ja que ens va permetre identificar millor les necessitats concretes que tenim aquest col·lectiu i tenir l'oportunitat de conèixer millor altres empresaris». Macià avança que «aquest any volem intensificar aquestes trobades per impulsar la nostra entitat i treballar com a altaveu d'un sector empresarial que avança amb força».

Pimec Joves aglutina un miler de persones al conjunt de Catalunya i un total de nou comissions territorials. L'entitat es proposa donar suport i representativitat a aquest sector de l'empresariat per fer arribar als agents polítics, econòmics i socials les necessitats d'aquest col·lectiu.

Entre les activitats que organitza Pimec Joves figuren trobades temàtiques i sessions de networking per conèixer, generar contactes i crear sinergies entre els emprenedors i joves empresaris de Catalunya.