Grup Llobet va inaugurar ahir un nou supermercat al carrer Sobrerroca de Manresa, que obrirà formalment portes al públic avui. Es tracta del quarantè supermercat de la firma de distribució alimentària bagenca, i culmina, segons fonts de l'empresa, «la recerca, durant anys, d'una bona ubicació al cor del cor de Catalunya».

Segons l'empresa, Grup Llobet ha dissenyat aquesta botiga perquè sigui un model a replicar en altres llocs: «Un establiment concebut per a la proximitat, des d'aquelles clientes i clients que el vulguin utilitzar com es botiga de conveniència fins als que vulguin fer-hi la compra setmanal, amb la possibilitat tant de demanar entrega a domicili com de fer la comanda per telèfon i passar-la a recollir sense baixar del cotxe.

La botiga del carrer Sobrerroca incorporarà una oferta de productes propis sota la marca de Ca l'Arpellot: pizzes saludables elaborades en col·laboració amb la Fundació Alícia, així com els Suquíssims (combinacions de fruita i verdura premsades en fred), els Cuit al buit (vegetals cuits a baixa temperatura i al buit) i complements com els Toppings també de Ca l'Arpellot. Igualment, comptarà amb carns ecològiques i de proximitat (menys de 30 km) a la seva carnisseria, verdures de l'Anella Verda de Manresa i altres finques de l'entorn i un servei de peix i marisc fresc.

El súper s'estrena oferint 2 euros gratis per cada 20 de compra, una promoció que repartirà a la plaça Major durant tot el matí d'avui.