El grup Bonpreu tindrà una estació de servei a l'aparcament del seu hipermercat Esclat de Manresa. La previsió és que aquesta benzinera entri en funcionament al llarg del mes de juliol, segons han explicat fonts del grup de distribució a Regió7.

En aquest moment ja s'estan realitzant les obres de l'estació de servei, que tindrà tres assortidors i sis carrers en els quals es podrà omplir el dipòsit. Les obres de construcció ja van començar fa algunes setmanes i ara ja es pot veure l'estructura a sota de la qual hi haurà els assortidors.

La nova benzinera serà situada a l'aparcament exterior de l'hipermercat que va obrir portes el mes de desembre passat. Aquest hipermercat ocupa 2.400 metres quadrats i és ubicat a la cantonada entre el carrer de Castellgalí i la carretera de Vic, a la zona del polígon industrial dels Dolors. En un primer moment, l'obertura va suposar la contractació de 75 persones amb contracte indefinit. Aquest és el segon establiment que té el grup a la ciutat de Manresa, on abans de la seva inauguració ja tenia un supermercat Bon Preu al barri de la Font dels Capellans. L'obertura de l'hipermercat va suposar per al grup de distribució una inversió de 9,6 milions d'euros.

Segons asseguren des del grup de distribució osonenc, les benzineres Esclatoil ofereixen carburant a un preu «molt competitiu» i, a més a més, ofereixen un descompte de tres cèntims per litre als titulars de la targeta client dels supermercats Bonpreu i hipermercats Esclat.

Actualment, el grup Bonpreu té un total de 40 benzineres repartides per tot el territori, de les quals quatre són ubicades a les comarques de la Catalunya Central. En concret, es tracta d'una a Sant Vicenç de Castellet, una altra a Piera, una a Collbató i una altra a Olesa de Montserrat. El mes vinent s'hi sumarà l'estació de servei que ara està en construcció a l'aparcament de Manresa.

El grup familiar, dirigit per la família Font Fabregó, va inaugurar el seu primer establiment el 1974 a Manlleu, i el 1988 el primer hipermercat Esclat a Vilafranca del Penedès. El 1995 el grup va obrir la primera benzinera EsclatOil, al municipi osonenc de Malla.

Segons expliquen fonts del grup de distribució, totes les estacions de servei estan dotades amb la tecnologia més innovadora i amb tot un seguit de dispositius de seguretat per garantir la màxima eficiència del servei. Alhora, cada benzinera disposa d'un sistema de microfiltratge que elimina impureses dels carburants per tal que el producte resulti de més qualitat.