Catalana Occident compra un complex d'oficines al 22@ de Barcelona

21.09.2017 | 00:16

El grup assegurador Catalana Occident ha arribat a un principi d'acord per adquirir un complex d'oficines de 26.000 metres quadrats al 22@ de Barcelona al grup immobiliari Castellví, al fons immobiliari Stoneweg i a la societat 1810 Capital Investments per 90 milions d'euros. En un comunicat, els grups venedors han precisat que el complex consta de dos edificis independents, de 10.000 metres quadrats, en el cas del Luxa Silver, i de 7.000 metres quadrats, l'anomenat Luxa Gold, a la qual cosa cal sumar unes 300 places d'aparcament.

És previst que les obres de construcció dels dos immobles acabin el primer trimestre del 2018, coincidint amb l'inici dels contractes d'alguns dels llogaters que han llogat oficines en els dos edificis, com Amazon i WeWork.

En el cas d'Amazon, ha signat amb el grup Castellví i amb els fons immobiliaris Stoneweg i 1810 Capital Investments el contracte del lloguer de l'edifici d'oficines Luxa Silver, que inclou també 200 places d'aparcament, per quinze anys. El lliurament del Luxa Silver, que forma part del projecte 22@Business Park, al districte de la innovació de Barcelona, està fixat per al febrer del 2018.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Sant Vicenç celebra la Setmana per a l'Ocupació amb el lema «Actitud positiva en la recerca de feina»

A partir del proper dilluns i fins al divendres dia 27, Sant Vicenç de Castellet programa...

La CE investiga l'automoció alemanya per un presumpte càrtel

La Comissió Europea va anunciar ahir que ha dut a terme una inspecció en una...

L'economia del bé comú en l'àmbit rural, en una jornada de l'Escola Agrària

L'Escola Agrària de Manresa organitza una jornada tècnica sobre «Economia del...

Enllaços recomanats: Premis cinema