Hi ha riscos molt alts en espectacles públics causa de la multitud de persones que poden acudir-hi. Sempre cal ser previsor davant de qualsevol possible accident o catàstrofe.

Els concerts musicals són els espectacles amb més activitat on es poden reunir des 1de 100/500 persones a 10.000 assistents.

No només cal pensar en evitar el risc per als assistents, si no que també depèn de la localització de l'esdeveniment i si és en obert o tancat.

* En els locals tancats (edificis) haurem de tenir en compte a l'hora que es procedeixi al lloguer d'escenaris -alquiler de escenarios- (independentment de la grandària del mateix) que el local disposi de les dimensions correctes a l'hora de la col·locació d'aquest escenari recordant que hi hagi les ventilació i l'amplitud correcta per a la seva col·locació. Que disposi aquest local de sortides d'emergència properes i que no tinguin cap obstacle davant per si procedís en el cas de l'evacuació del mateix, cal també disposar de l'equip sanitari o almenys material sanitari per si passés alguna cosa.

* En el cas que es realitzi a l'aire lliure cal comprovar també moltes coses: equip sanitari i seguretat necessari, zones habilitades com a sortida d'emergència, la infraestructura del sòl aquest completament capacitada per a la col·locació dels escenaris..., entre d'altres aspectes a mirar.

En qualsevol activitat cal prevenir tant en l'àmbit ja festiu com en el de la col·locació i preparació de l'esdeveniment, els riscos a causa de caiguda d'objectes / elements i caigudes per treballs des de gran altura, que són molt comuns en el muntatge i preparació d'espectacles. Per tant, sempre s'ha de portar posat l'equip de seguretat necessari per evitar aquest tipus d'accidents.

La contractació d'empresa de lloguer d'escenaris -alquiler de escenarios- o venda dels mateixos ha de ser sempre la nostra prioritat.

Escrit per Escenarios Valladar

Atenció al client

91.887 50 96 - info@escenariosvalladar.com

Atenció Personalitzada

610.228.840

O si ho prefereix, visiti les seves instal·lcions a:

Ctra. Ajalvir-Torrejón, Km1

Pol. Ind. Jia - Nau 6-8

28864 Ajalvir - Madrid