A Món Sant Benet, al cor de Catalunya i amb un patrimoni artístic envejable, podràs celebrar el casament que hagis somiat. Per celebrar una cerimònia religiosa, trobaràs en l´església del Monestir un entorn ideal. I per a la cerimònia civil, Món Sant Benet disposa d´amplis i espectaculars espais, a més de genuïns racons naturals que convertiran el teu casament en una cerimònia de conte.

LA CERIMÒNIA:"El teu casament, com tu vulguis"

Món Sant Benet ofereix tres opcions per a la celebració d´una cerimònia única: Cerimònia religiosa a l´església del Monestir, d´inspiració romànica i atmosfera medieval, amb capacitat per a un màxim de 250 persones.

Cerimònia civil al celler del Monestir, amb capacitat per a un màxim de 130 persones.

Cerimònia civil a l´aire lliure: als jardins de l´absis, amb capacitat per a un màxim de 300 persones.

L´APERITIU:"Un aperitiu en un marc inoblidable"

Oferim un extens i variat aperitiu, així com la possibilitat d´escollir l´espai on vols celebrar-lo: els jardins del Monestir o l´elegant sala Gran Montserrat.

ESPAIS

Jardins del Monestir:El jardí del darrere del Monestir, amb vistes a la façana de grans arcades, és un lloc idoni per a la celebració de l´aperitiu en èpoques de bon temps. La combinació de natura amb l´elegància de l´espai, fan dels jardins el lloc perfecte per gaudir d´un àpat en un entorn únic.

Capacitat màxima: sense límit

Sala Gran de Montserrat: Ampli i elegant espai on es combinen el Modernisme, el Gòtic i el Barroc. Grans arcades des d´on contemplar els jardins del Monestir, una Muralla que tanca l´estança i una sala de cortesia converteixen la Sala en un lloc ideal per celebrar-hi vetllades úniques.

Capacitat màx.: 250 persones.

EL BANQUET:"Sabors memorables"

Món Sant Benet es caracteritza per la seva gran qualitat culinària. El banquet de casament, compost per un primer, un segon, pre-postres, pastís nupcial, celler i cafès i petits dolços, es pot servir en dos espais: a La Fàbrica o a la Sala Gran Montserrat.

Sala Gran de Montserrat: Ampli i elegant espai on es combinen el Modernisme, el Gòtic i el Barroc. Grans arcades des d´on contemplar els jardins del Monestir, una Muralla que tanca l´estança i una sala de cortesia converteixen la Sala en un lloc ideal per celebrar-hi vetllades úniques.

Capacitat màxima: 160 persones

La Fàbrica: La Fàbrica és una colònia industrial catalana convertida en un gran espai amb grans finestrals que ens regalen impressionants vistes al Monestir i al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l´Obac. Aquesta sala és ideal per celebrar els esdeveniments més especials. Els seus 880 m2 permeten celebrar banquets de fins a 500 persones.

ALTRES SERVEIS:"T´adjudem a organitzar el casament perfecte"

Podem coordinar els següents serveis, previ pressupost:

Actuacions de figurants o actors, caricaturistes, ambientació musical de grups en directe. Pallassos, titelles, màgia, etc.

Fotografia i vídeo.

Chill Out, barra il·luminada, decoració amb espelmes i flors.

Parcs infantils i inflables amb monitors.

Personatges de TV, famosos i actors.

Materials per a realitzar projeccions.

No hi ha exclusivitat amb proveïdors. En cas que siguin externs, hauran de venir prèviament a visitar els espais i fer les proves necessàries.

ALLOTJAMENT

Per cortesia de l´Hotel, s'ofereix als nou casats una Suite Nupcial a l´Hotel Món la nit de noces, amb detalls de benvinguda i esmorzar.

Tarifes especials en habitacions pels convidats, segons disponibilitat.

Consulta més informació al web de Món Sant Benet

Telèfon: 938 759 408

Correu electrònic: casaments@monstbenet.com