La 33a edició de la 080 Barcelona Fashion explora noves formes d'expressió i de consum del sector

La cita serà al recinte Modernista de Sant Pau del 9 al 12 d'abril amb 24 desfilades

Desfilada inaugural de Simorra a la 31a edició de la 080 Barcelona Fashion

Desfilada inaugural de Simorra a la 31a edició de la 080 Barcelona Fashion / ARXIU/ACN/Jordi Bataller

ACN - Redacció

La 33a edició de la 080 Barcelona Fashion explorarà noves formes d'expressió, de consum i de relacionar-se amb el sector. Ho farà amb la '080 Aesthetics', una de les novetats del certamen i que es tracta d'una exposició digital al Pavelló de la Puríssima del recinte Modernista de Sant Pau. És un espai multidisciplinari dedicat a l'art digital i la música que s'espera reunirà "artistes de renom internacional" de la moda, segons ha informat el Departament d'Empresa i Treball en un comunicat. La cita s'organitzarà del 9 al 12 d'abril i també comptarà amb 24 desfilades del mateix nombre de dissenyadors com ara Custo Barcelona, Txell Miras, Escorpion, Avec Amour i Jnorig, entre d'altres.

L'esdeveniment aposta "per la innovació i la creativitat com a motors de canvi" de la indústria i combinar marques emergents amb d'altres consolidades, a la vegada, que estiguin compromeses i conscienciades amb els valors del certamen.

La '080 Aesthetics' busca ser un punt de reflexió i de trobada de les noves formes d'expressió a través de la innovació tecnològica. Tot plegat, s'acompanyarà d'una experiència creativa amb art, música i tecnologia. La instal·lació d'aquest espai obliga a ampliar l'àrea de la 080 al recinte Modernista.