L'Egiba va participar per sisè any consecutiu en el Trofeu Internacional de Sevilla de Gimnàstica Artística Femenina, que es va disputar al pavelló Amate i que va reunir 24 clubs (4 estrangers), amb un total de 106 gimnastes.

Del gimnàs manresà, acompanyades pels entrenadors Xavier Casimiro i Míriam Font, hi van participar vuit gimnastes, que van pujar fins en 17 ocasions al podi. En nivell 1 la més destacada va ser Tània Pylanska, que va pujar al podi en dos aparells: paral·leles i terra. Mar Pallisso i Iris Ramírez van ser terceres en salt i paral·leles, respectivament. En nivell 5 Laura Valero va aconseguir uns resultats excel·lents en tots els aparells: dos primers llocs (salt i paral·leles), un segon en terra i un tercer en barra d'equilibris. A més a més, va ser segona en la classificació general. La seva companya Clara Casals va finalitzar quarta.

En nivell 6 Aida Rodríguez va obtenir el primer lloc de la general, en ser la millor puntuada en dos aparells diferents (paral·leles i barra) i acabar tercera en terra. Laia Obradors, de nivell 7, va ser segona de la general, amb un segon lloc en paral·leles i un tercer en barra. Ariadna Puntí, de nivell 10, va quedar fora de concurs, ja que la competició no tenia més gimnastes del seu nivell. L'organització, però, li va fer lliurament d'una placa en homenatge a la seva trajectòria.