El Petromiralles Manresa ha de jugar aquesta tarda al pavelló del Pujolet (18 h) davant un dels equips més forts de la Segona Divisió B, el Peníscola castellonenc.

Els manresans, que ja no van poder jugar dissabte passat a la pista del Sícoris per les baixes (fins a vuit amb certificat mèdic), tampoc no tindran al complet l'equip aquesta tarda, ja que Marc Fernández, Barrero, Flores i Adri (aquest per sanció) són baixa. Per aquest motiu, el tècnic del conjunt manresà, Juan Carlos Jáuregui, haurà de tibar de la formació juvenil per completar la convocatòria per fer front a un rival que lluita per aconseguir una de les dues places que donen dret al play-off d'ascens. Els castellonencs ocupen la quarta posició amb 42 punts, a quatre del segon classificat, l'Spòrting San Vicente alacantí.

El Playas Castelló, a Martorell

A Segona Divisió, i després de derrotar l'Hospitalet en el derbi català, el Sala 5 Martorell té la visita avui (18.30 h) d'un històric com el Playas Castelló, equip que no passa pel millor moment. Mentre els martorellencs miraran de sumar els tres punts per mantenir la privilegiada segona posició (les places capdavanteres estan molt a tocar), els castellonencs volen sumar per no veure's abocats al descens.