El Cadí ICG Software va anunciar ahir la incorporació de l'ala-pivot badalonina Marles Balart de cara a la temporada que ve. Serà la penúltima arribada per al club de la Seu, que ara només espera fitxar una jugadora interior per completar la plantilla.

Balart té 18 anys i 1,84 metres d'alçada i es tracta d'una de les millors jugadores de la seva generació a nivell estatal i una clara aposta de futur. En la darrera temporada es va formar al Ros Casares de València, concretament al seu equip júnior. Amb anterioritat va ser al Sarrià, amb el qual va actuar a la Lliga Femenina-2 la temporada 2010-11.

Internacional espanyola en totes les categories de formació, Balart acaba de jugar amb la selecció espanyola sub-18 el Campionat d'Europa, amb la qual va obtenir el cinquè lloc.

D'aquesta manera, el Cadí ICG Software aposta per joves jugadores amb moltes possibilitats de progressió, fet que queda clar amb aquesta arribada. Balart intentarà donar-se a conèixer en la Lliga Femenina en una oportunitat que sembla bona tant per a ella com per a l'equip d'Andreu Bou.

Aquesta és la setena incorporació de l'equip després de les de les bases Marina Delgado i Katarina Bartonova, l'ala Marlou de Kleijn, l'ala-pivot Sabine Niedola i les pivots Lady Comfrot i Georgina Bahí. A més, abans de finalitzar la temporada es van renovar tres de les integrants de la plantilla de la temporada passada com són Tania Pérez, Cristina Garcia i Margaret de Ciman.