El CE Sallent va fer un pas vital per tal d'escapar-se de la zona de descens en derrotar el potent Lliçà d'Amunt per un clar 0-6. Els homes que entrena Josep Lluís Ruiz van sortir amb plena consciència de la importància del partit per acabar sumant els tres punts. El Lliçà, que va haver de jugar gairebé tot el segon temps amb un jugador menys per l'expulsió d'Ureña al minut 40, va sortir amb la idea de jugar ben tancat en defensa. Aquesta estratègia li va sortir bé fins que al minut 35 Santamaria marcava el 0-1. Poc abans del descans Yuti establia el 0-2 en aprofitar un rebuig d'un xut de penal errat. Amb aquest resultat a favor dels sallentins es va arribar al descans.

A la represa, els vallesans van sortir amb més empenta però el 0-3 marcat per Santamaria, que ahir va marcar dos gols, al minut 55 sentenciava el partit ja que el conjunt local no va plantar més cara. El Sallent, però, no va disminuir les seves prestacions i va continuar jugant amb empenta en busca de marcar més gols. Així, Barriga, Alberto i Arnau van culminar la golejada del conjunt blaugrana. La setmana que ve l'equip bagenc tindrà l'oportunitat de refermar aquest bon resultat amb la visita, al seu feu, del Canovelles, cuer de la categoria i que només ha guanyat dos dels 26 partits que s'han disputat fins al moment.