El Petromiralles Manresa va saber aprofitar molt bé la derrota de l'Escola Pia, tercer classificat, a la pista del Prosperitat (6-3) i s'acosta a només tres punts d'una plaça que dóna opció a disputar la Copa del Rei de la temporada vinent. La fita, però, continua sent complicada ja que els manresans tenen la diferència de gols en contra amb els vallesans a manca de tres jornades per acabar la lliga.

El partit, en la seva majoria, va ser de domini manresà tot i que l'Esparreguera, sobretot al primer temps, va jugar amb força comoditat. Dues accions de Màrmol i Asís al tram final deixaven el 2-0 al descans de l'enfrontament.

La segona meitat va ser una de les pitjors que enguany han fet els manresans com a locals. Adri, amb un golàs, marcava el 3-0 i semblava sentenciar el matx però els del Baix Llobregat van situar-se amb porter jugador i van aconseguir apropar-se a un 3-2 quan restaven cinc minuts pel final.

El Manresa, però, va reaccionar i en l'acció següent Adri marcava el 4-2 després d'aprofitar un rebuig del porter Arriero a un doble penal xutat per ell mateix. Al final Asís i el porter Cirera amb un xut a porta buida, van sentenciar. L'actuació arbitral no va agradar als esparreguerins, que consideren que es van veure perjudicats en algunes accions com un penal a favor no xiulat, un gol anul·lat i alguns doble-penal en contra rigorosos.

Després d'aquest partit, Manresa i Esparreguera jugaran aquesta setmana el partit de la Copa Catalunya contra el Manlleu i Sala 5 Martorell respectivament.