Els patinadors del Club Patinatge Solsonès Andreu González i Sira Capdevila, Sandra Colell i Iris Capdevila es van classificar per a la Copa Catalana (16 i 17 de novembre a la Seu d'Urgell) amb una destacada actuació a la Copa Lleida a Bellcaire d'Urgell.

La parella del CP Solsonès Andreu González i Sira Capdevila (iniciació C) va presentar un gran programa que en l'execució va incloure un integratiu lliure d'una categoria superior i van poder recollir l'argent.

Sira Capdevila es va defensar en la seva competició individual infantil. Va executar un dels millors programes de la temporada i es va situar al cinquè lloc de la classificació final per wait.

Esther Moreno i Sandra Colell van competir amb els seus programes lliures cadets. Cal destacar la progressió tècnica que han tingut aquestes patinadores en només un any. Sandra Colell va aconseguir el bronze i la plaça per a la Copa Catalana, mentre que Esther Moreno va vorejar el podi amb un més que merescut quart lloc.

Iris Capdevila, en la categoria juvenil, va posar el fermall d'or a la competició. Va sortir a la pista amb seguretat i velocitat, va resoldre salts de gran dificultat i cabrioles combinades de dues i tres posicions, i es va fer mereixedora del primer lloc de la classificació. Va aconseguir l'or i el títol de campiona de la Copa Lleida de la categoria juvenil, amb plaça indiscutible a la Copa Catalana.

El CG Solsonès tindrà a la Copa Catalana Andreu González del certificat B, Laura Múrcia i Sheila Lara del certificat debutants, Sandra Colell en cadets i Iris Capdevila de la categoria juvenil.