El Gironella va sumar tres punts molt importants contra l'As Burgas tot just abans de que la competició s'aturi durant tres setmanes per la disputa del quart Torneig Mundial. El Gironella reemprendrà la lliga el 21 de desembre a la pista de l'Universitat d'Alacant.

L'As Burgas, que es troba situat a la part baixa de la taula classificatòria, va ser millor durant moltes fases del partit. El Gironella va sortir a la pista amb força i en tres minuts ja havia disposat de tres ocasions clares de gol. Amb el pas dels minuts l'As Burgas va començar a assolir el domini de la situació. La seva forta pressió evitava que els gironellenques poguessin desenvolupar el seu joc. Al minut 17 la navarresa Míriam Arana marcava l'1-0 però poc després Maria Romero empatava.

A la segona part les gallegues van sortir amb molta força continuant amb el domini de la situació i estavellant dues pilotes als pals de forma gairebé consecutiva. Això va semblar que feia reaccionar a un Gironella que veia que podia perdre el partit. Les locals van prémer l'accelerador i vuit minuts abans del final Íngrid Vieites rematava amb molt d'oportunisme una bona acció de Clàudia Pons. L'As Burgas va decidir jugar amb portera-jugadora però no va crear cap perill a la porteria defensada per Raquel Raventós.